Bijna NIEMAND ziet de verborgen kat in dit plaatje! Kun jij ‘m wel vinden voor ons?

Zie jij waar de kat zich verstopt in onderstaand plaatje?

Iedereen heeft in z’n jonge jaren wel eens verstoppertje gespeeld. Wij weten in ieder geval zeker dat wij het veel deden. De drang om jezelf te blijven uitdagen is iets wat gewoon in ons menselijk brein zit. We hebben al talloze hersenkrakers voorbij zien komen waarin je een bepaald object moet zien te vinden in een foto. Dit lijkt één van de moeilijkste.

Maar mensen zijn niet de enige die zich goed kunnen verstoppen. Terwijl wij camouflage en andere dingen gebruiken om één te worden met onze omgeving, hebben dieren een nog veel betere manier om zich te camoufleren. Sommige dieren hebben een vacht die voor camouflage zorgt, maar sommige reptielen kunnen zich bijvoorbeeld aanpassen aan de omgeving waar ze zich in bevinden. Of het nou een groene omgeving is of een gele, dat is voor deze dieren geen enkel probleem.

In de onderstaande foto, ondanks dat je misschien denkt van niet, zit toch echt een kat verstopt. Hij heeft een erg goede verstopplek en niemand lijkt hem te kunnen spotten. Kan jij hem wel vinden?

Het antwoord staat op de volgende pagina!


Pagina 1/2